Nike air huarache ultra mænd sort

Öffentlicher Bereich des Forums
djdffggqdfe
Beiträge: 3
Registriert: Sa 24. Feb 2018, 02:37

Nike air huarache ultra mænd sort

Beitragvon djdffggqdfe » Sa 24. Feb 2018, 03:10

Bild

Nike air huarache ultra mænd Sko er en streetwear-udgave af 90'ers løbende rebel. Det forener de bedste designelementer i æraen med et brugerdefinerbart lacing system, der lader dig bære det på forskellige måder. Nike bryder formen med deres seneste kampagne omkring Huarache Drift og Huarache City Low. Brandet vendte sig til influencer for RuleBreaker-kampagnen, der skubber grænser, mens de forbliver tro mod sig selv og ser på stil som en repræsentation af deres lidenskaber i livet. Som et resultat er energien omkring Huarache sat til at remixe normen og sætte ild til street fashion.

Huaraches minimal design har alderen langt bedre end de fleste sko, der debuterede i 90'erne. Dette kan knyttes tilbage til Tinkers ambition om at skabe et slankt design, der gjorde mere med mindre. Uden nike air huarache run ultra se premium neopren og spandex øverst - inspireret af Tinkers skitur - ville vi ikke have sko som Nike Air Presto, Nike Sock Dart eller endda Flyknit teknologi. Huarache viste, at sneakers kunne strippes ned til deres essens og fungere som en holdbar sok. Det var revolutionerende.

Nike air huarache hvid og sort design er en anden af ​​de tidløse Nike kollektioner, som vi har Tinker Hatfield at takke for. Tinker Hatfield er designer af mange af Nikes mest populære og innovative sko design. Træneren første landede i 1991 oprindeligt kaldet Nike Air Huarache, dette var et af de tidligste eksempler på Nike at skabe en sneaker, der var strippet til det bare nødvendige.

Det seneste fra Nike kommer i form af en unik Air Huarache til damerne. I et mere afskåret, meshagtigt materiale leverer Nike to nye farveveje til deres "Ultra" -version af nike air huarache premium rose, hvid og totalt crimson. Begge sneakers kommer i en enkelt tone, med ekstra farve detalje kommer i pink på sokforingen til den samlede crimson.

http://www.sumbmershoes.com/

Zurück zu „Öffentliches Forum der Gilde exHeres“

Wer ist online?

Mitglieder in diesem Forum: 0 Mitglieder und 2 Gäste

Created by Matti from StylesFactory.pl and Warlords of Draenor
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Deutsche Übersetzung durch phpBB.de
 

 

cron